12-12-16 Ο Κώστας Ζουράρις με παιδιά του 11ου Δημοτικού Σχολείου Χαϊδαρίου

zouraris ma8ites

12-12-16 Ο Κωνσταντίνος Ζουράρις με παιδιά του 11ου Δημοτικού Σχολείου Χαϊδαρίου

Την Παρασκευή 9/12/2016, ο Υφυπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κωνσταντίνος Ζουράρις, υποδέχτηκε στο κτήριο του Ελληνικού Κοινοβουλίου τους μαθητές της 4ης Τάξης του 11ου Δημοτικού Σχολείου Χαϊδαρίου. Τα παιδιά συνοδεύονταν από τη Δασκάλα τους, κ. Βασιλοπούλου, καθώς και τη Διευθύντρια του Σχολείου κ. Τσιλπιρίδου.

Ο Υφυπουργός αφού συνομίλησε με τους μικρούς μαθητές για θέματα της σχολικής τους καθημερινότητας, κατόρθωσε να κεντρίσει το ενδιαφέρον τους, κερδίζοντας ταυτόχρονα και το χαμόγελο τους, με μια σειρά από γλωσσικά παιχνίδια, τα οποία παρουσίασε με παιγνιώδη και βιωματικό τρόπο.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με τους μαθητές να τραγουδάνε τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα, κατόπιν παρότρυνσης του Υφυπουργού.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι από τις 7/6/2018 έως και τις 30/6/2018, ημερομηνίες διεξαγωγής των Πανελλαδικών Εξετάσεων των μαθητών στα ΓΕΛ και τα ΕΠΑΛ, η είσοδος του κοινού, των δικηγόρων και των επισκεπτών στο κτήριο του Υπουργείου θα πραγματοποιείται από τις 12:00 το μεσημέρι έως και τις 14:00 μμ.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα τελευταία ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας.)                                       

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top