23-05-17 Αποτελέσματα Αγώνων Καλαθοσφαίρισης στην Περιφέρεια Αττικής

rsz oloi 3x3

GIRLS 3X3 1

BOYS 3X3

23-05-17 Αποτελέσματα Αγώνων Καλαθοσφαίρισης στην Περιφέρεια Αττικής 

Με τη συμμετοχή δώδεκα Γυμνασίων από τις έξι Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (σε σύνολο επτά) της Περιφέρειας Αττικής πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 19 Μαΐου 2017 στο Γυμναστήριο Καισαριανής οι Τελικοί Αγώνες Καλαθοσφαίρισης 3Χ3 σχολικού έτους 2016-2017, στο πλαίσιο των ενδοσχολικών δραστηριοτήτων και με κεντρικό σύνθημα «τάπα στη βία και το ρατσισμό».

Την 1η θέση στα κορίτσια κατέκτησε η ομάδα του 1ου Γυμνασίου Άνω Λιοσίων και τη 2η θέση η ομάδα κοριτσιών του 10ου Γυμνασίου Καλλιθέας.

Στα αγόρια την 1η θέση κατέκτησε η ομάδα του 4ου Γυμνασίου Αργυρούπολης και τη 2η θέση η ομάδα του 1ου Γυμνασίου Ασπροπύργου.

Στο διαγωνισμό τρίποντων την 1η θέση πήρε η Μετάϊ Φιλίππα του 1ου Γυμνασίου ‘Ανω Λιοσίων στα κορίτσια και στα αγόρια ο Ευάγγελος Κωνσταντέλος του 1ου Γυμνασίου Ασπροπύργου.

Στις βολές την 1η θέση στα κορίτσια πήρε η Γούλα Φιλίππα του 1ου Γυμνασίου Άνω Λιοσίων και στα αγόρια ο  Θανάσης Βασιλείου των Εκπαιδευτηρίων Ζηρίδη.

Τους Τελικούς παρακολούθησαν και απένειμαν Κύπελλα και επαίνους από τη Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής του ΥΠ.Π.Ε.Θ. ο κ. Δημήτριος Κερερές αν. Προϊστάμενος του Τμήματος Α΄, από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ο κ. Τάσος Μπουντίνος και ο Δήμαρχος Καισαριανής Ηλίας Σταμέλος.

Οι ενδοσχολικοί αγώνες Καλαθοσφαίρισης 3Χ3 πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά κατά το τρέχον σχολικό έτος έπειτα από σχετική εγκύκλιο της Διεύθυνσης Φυσικής Αγωγής του ΥΠ.Π.Ε.Θ. προς τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας με μεγάλη συμμετοχή.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Οι Υπηρεσίες του Υπουργείου δέχονται το κοινό καθημερινά από 12:00 έως 14:00

Είσοδος Δικηγόρων 07:00 - 17:00 

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα τελευταία ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας.)                                       

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top