28-06-17 Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ με υπογραφή Αναπληρωτή Προέδρου ο διορισμός Βαρσαμίδη στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης

28 tei

28-06-17 Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ με υπογραφή Αναπληρωτή Προέδρου ο διορισμός Βαρσαμίδη στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης

Μετά την αυτογελοιοποίηση ο κατήφορος δεν έχει σταματημό. Ξεπερνώντας κάθε όριο θρασύτητας η διοίκηση του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης δημοσίευσε σε ΦΕΚ ( 586/22-06-2017) τον διορισμό του Προέδρου του ΤΕΙ Κωνσταντίνου Βαρσαμίδη στην θέση του Γραμματέα του Ιδρύματος.

Αν και ο Αναπληρωτής Πρόεδρος Παναγιώτης Τζιώνας τις προηγούμενες μέρες ενημέρωσε τα μέλη του Ιδρύματος με mail ότι δεν συμμετείχε σε κανένα στάδιο της διαδικασίας, από την προκήρυξη μέχρι τον συγκεκριμένο διορισμό, εν τούτοις τα στοιχεία που στάλθηκαν στο Εθνικό Τυπογραφείο για την δημοσίευση του ΦΕΚ φέρουν την υπογραφή του.

Επιπλέον προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση ότι εστάλησαν σήμερα στο Γραφείο του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων μέσω φαξ από άγνωστο αποστολέα δύο έγγραφα με την υπογραφή του Αναπληρωτή Προέδρου κ. Τζιώνα που είναι η πράξη διορισμού και ο διορισμός του Κωνσταντίνου Βαρσαμίδη στη θέση του Γραμματέα στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης.

Όπως είναι αυτονόητο τόσο το ΦΕΚ όσο και τα δύο έγγραφα που εστάλησαν στο γραφείο του Υπουργού θα παραδοθούν στην Δικαιοσύνη η οποία έχει πλέον τον λόγο.

 

Η Πράξη διορισμού Γραμματέα ΑΤΕΙ/Θ σε μορφή pdf

 

Το ΦΕΚ σε μορφή pdf

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι από τις 7/6/2018 έως και τις 30/6/2018, ημερομηνίες διεξαγωγής των Πανελλαδικών Εξετάσεων των μαθητών στα ΓΕΛ και τα ΕΠΑΛ, η είσοδος του κοινού, των δικηγόρων και των επισκεπτών στο κτήριο του Υπουργείου θα πραγματοποιείται από τις 12:00 το μεσημέρι έως και τις 14:00 μμ.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα τελευταία ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας.)                                       

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top