02-03-17 Εκδήλωση στο Ίδρυμα Θεοχαράκη με θέμα “ Τα μικρόβια εχθροί & φίλοι μας”

 bacteria 533 400

02-03-17 Εκδήλωση στο Ίδρυμα  Θεοχαράκη  με θέμα  “ Τα μικρόβια εχθροί & φίλοι μας”

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ (Ε.Ι.Παστέρ) σε  συνεργασία με τον Όμιλο Φίλων Παστέρ, στο Café Merlin του Ιδρύματος Θεοχαράκη,  διοργανώνει   Κύκλο Eπιστημονικών Ομιλιών για το ευρύ κοινό με θέμα:  «Απογευματινός καφές με τους Ερευνητές του Ελληνικού Ινστιτούτου Παστέρ»

Oι επιστημονικές διαλέξεις αντικατοπτρίζουν επιστημονικούς τομείς σχετικούς με τη Δημόσια Υγεία, στους οποίους το Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ έχει ερευνητική Αριστεία. Ειδικότερα καλύπτονται  θέματα που αφορούν στα Λοιμώδη νοσήματα, τη Νευροβιολογία, την Ανοσολογία, τη Δημόσια Υγεία, τη Μοριακή Βιολογία–καρκίνο, την ανοικτή πρόσβαση στα αποτελέσματα της έρευνας, τη βιο-ηθική, την τέχνη, την επιστήμη κ.ά. 

Την  προσεχή Κυριακή 5 Μαρτίου 2017, ώρα 17:30 η Δρ. Χ. Μπολέτη,   θα αναπτύξει το θέμα:“ Τα μικρόβια εχθροί & φίλοι μας”

Το σχετικό έγγραφο σε μορφή PDF

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι από τις 7/6/2018 έως και τις 30/6/2018, ημερομηνίες διεξαγωγής των Πανελλαδικών Εξετάσεων των μαθητών στα ΓΕΛ και τα ΕΠΑΛ, η είσοδος του κοινού, των δικηγόρων και των επισκεπτών στο κτήριο του Υπουργείου θα πραγματοποιείται από τις 12:00 το μεσημέρι έως και τις 14:00 μμ.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα τελευταία ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας.)                                       

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top